About

Ontdek Groot-Brittannië door de ogen van een echte anglofiel. Deze blog is geboren, niet alleen uit liefde voor het land, maar ook voor de Britse lifestyle. Wij houden niet alleen van het Britse leven, wij ademen het. Wij willen je de veelzijdigheid van dit prachtige eiland laten zien en laten zien dat Groot-Brittannië meer is dan Londen en regenbuien.

Het is niet ons doel de allergrootste te worden, maar wel de beste. Wij willen voor jou klaar staan wanneer je zoekt naar de leukste plekken om te eten in Engeland, Wales of Schotland, het plannen van je volgende trip, zodat je de mooiste plaatsen en schatten kunt ontdekken of het delen van praktische informatie over het Britse leven.

Wie is WeLoveBritain?

Hi, ik ben Yvette, ik ben 38 jaar, getrouwd en moeder. Toen ik een jaar verkering had met mijn vriend, nu echtgenoot, mocht ik met hem en zijn familie mee op vakantie naar Groot-Brittannië. Vanaf dat moment was ik verkocht. Sindsdien heb ik samen met mijn man, en later met onze dochter erbij, allerlei delen van dit prachtige eiland gezien: Berkshire, Noord-Wales, Cornwall, The Peak District, East-Sussex, Somerset en natuurlijk Londen.

In mijn vrije tijd kijk ik veel televisie, films en series. Ik ben een echte huismus en breng het liefst tijd door op de bank onder een dekentje. Ook houdt ik enorm veel van uit eten gaan en autoritjes. Waarheen maakt niet uit, als het maar lang rijden is.

Ik begon met bloggen toen ik net het huis uit was, in 2001. Dat heb ik dertien jaar lang als hobby naast verschillende horecabaantjes gedaan. Ik haalde mijn secretaressediploma, maar besloot voor het ondernemerschap te gaan met een huishoudblog. Na een succesvolle periode van vijf jaar besloot ik hiermee te stoppen vond ik mijn droombaan in een kleine bakkerij op een magische plek. Schrijven zal echter altijd een grote liefde blijven en daarom begon ik WeLoveBritain naast mijn baan. Een blog waarin ik mijn liefde voor Groot-Brittannië kwijt kan.